Contactgegevens

null

Adres

Het Jebbink 15, 7251 BJ Vorden

Telefoon

0575 553 372

Email

info@tandartsenpraktijkvorden.nl

Welkom bij Tandartsenpraktijk Vorden

Openingstijden Tandartsenpraktijk Vorden

Maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur – 17.00 uur
Telefonische bereikbaarheid van 8.30 uur – 17.00 uur

 

Tandartspraktijk Vordent is per 1 oktober 2021 onderdeel geworden van Tandartsenpraktijk Vorden. Wij zijn heel verheugd om u ook op deze locatie te mogen ontvangen.

Bent u al patiënt bij tandartspraktijk Vordent? Bekijk dan ons patiëntenbericht.

Onze tandartsen

Veelgestelde vragen

Heel vervelend voor en wij begrijpen uw zorgen. U kunt voor klachten zich wenden tot de oude praktijkeigenaar de heer Sikiric

e-mail: amani_ajami@yahoo.com
postadres: Wethouder Schuurmanslaan 30, 5231 NJ  Den Bosch

De praktijk wordt voortgezet onder de naam Tandartsenpraktijk Vorden en Laren en er staat een nieuw team toegewijde tandartsen voor u klaar om u te voorzien van goede mondzorg.

De oude praktijkeigenaar is bereikbaar op volgende adres:

e-mail: amani_ajami@yahoo.com
postadres: Wethouder Schuurmanslaan 30, 5231 NJ  Den Bosch

De praktijk wordt voortgezet onder de naam Tandartsenpraktijk Vorden en Laren en er staat een nieuw team van toegewijde tandartsen voor u klaar om u te voorzien van goede mondzorg. Meer informatie kunt u vinden op www.tandartsenpraktijklaren.nl. We verwelkomen u graag in onze praktijk voor regulier consult, kennismaking of uw vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden.

Het huidige team van tandartsenpraktijk Vorden en Laren voldoet aan alle wet en regelgeving en zal u voorzien van goede mondzorg. Beide tandartsen zijn BIG geregistreerd. Meer informatie kunt u vinden op www.tandartsenpraktijklaren.nl.